Postad i: Everyday

Jag vaknade imorses med världens halsvärk. Kunde knappt få ut ett enda ord. Det kändes förjävligt måste jag ändå påstå. Tänk er själva, att vakna upp en morgon utan att kunna prata medans ni har vetskapen om att ni inte är stumma eftersom ni pratade igår hur mycket som helst. Fy fan säger jag bara. Men det gick över som tur var dock gör det fortfarande ont i halsen..

Jag slutade hyfsat tidigt idag, så jag följde med en kompis som skulle göra lite ärenden. Sedan bestämde vi oss för att ta en kaffe to-go. Så det blev en Chai Latte för mig och en Kaffe Latte för henne. Såklart var den varm som bara den så jag brände min mun efter första klunken. Dock är det ju mer positivt än att få en kall dricka som egentligen ska vara varm haha. Väl på väg hem så märkte jag även att mina hörlurar inte fungerade på ena sidan så jag hörde bara musik i ett öra istället för två... Så det sög ju men jag har inte så himla långt hem så det var lugnt. Får se om jag orkar köpa ett par nya hörlurar eller om det bara var en engångshändelse med hörlurarna, vi får se!

När jag kom hem fick jag en order att åka och köpa mjölk eftersom att jag egentligen skulle gjort det igår men jag somnade direkt efter skolan oops - ​så det tänker jag göra direkt efter detta inlägg. När jag kommer hem igen så lär det bli lite plugg med hög musik och te för halsen så himla mysigt! Eftersom jag möblerade om halva mitt rum, det innebär: sängen mest så nu är den i mitten av rummet istället för längst in på längden. Så himla skönt att få det gjort. Enda sedan jag kom hem efter att ha varit hos min pappa så kände jag att mitt rum var så tråkigt så att jag var tvungen göra något åt det, och det var exakt det jag gjorde. Super skönt verkligen.

Men nu måste jag dra mig till affären. Hoppas att eran dag var lika normal som min och så får ni ha en fortsatt bra dag. Så hörs vi senare!

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"