Postad i: Tips

Detta kaffet har jag velat smaka på ett tag nu. Men har aldrig kommit så långt hahah men idag på väg till min syster så köpte vi kaffe och där ser jag den! Så kortfattat så köpte vi den och jag tänkte skriva vad jag tyckte om den. Ifall jag rekommenderar den eller inte, vill säga.

Jag tyckte i början att den var så god med choklad smaken, sen kom kaffe smaken då blev den lite äckligare och sen så tog kaffe smaken slut och eftersmaken var ju inte direkt den godaste jag haft i min mun... Så jag kan nog säga att jag blev besviken. Den kostade dock 25 kronor så det var ju inte så att man slängt pengarna i sjön. Men jag måste dock påstå att efter ett tag blev den helt okej - när det gäller smaken. Jag tror dock inte att jag rekommenderar den, tyvärr. Men om du verkligen vill testa den - så gör det! Det är ju trots allt en smaksak. Du kanske gillar den - vem vet?

Det var i alla fall min åsikt om denna chocolate mocha kaffe för 25 kronor på OKQ8

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"