Postad i: Everyday

Jag vågar knappt erkänna detta men...jag har fått bloggtorka! Har ingen aning vad man ska skriva om och det är hemskt. Men det kan bero på allt möjligt haha, kanske på att jag mår dåligt av olika anledningar... Usch, får helt enkelt försöka att låtsats att jag mår bra så blir det ju automatiskt att jag blir bättre. Det är en udda taktik men otroligt bra ändå. Lite fusk kanske några säger eller inte? Hahah, vet knappt vad jag babblar om längre. Men jag har i alla fall velat träna HELA dagen! Men får liksom inte.. eftersom mitt träningsschema börjar imorgon så jag får helt enkelt försöka hålla mig tills det är dags att träna!
Hoppas det kommer gå bra imorgon i skolan - för börjar tröttna på skolan nu... Kan bero på att jag är osäker på pluggandet. Jag vill göra bra ifrån mig så då kanske det blir för mycket tänkande och för lite praktiskt görande. Måste fixas så fort som möjligt, eftersom Nationella Proven lär behöva det praktiska görandet mer än bara tänkande. #goingdeep haha
Nu ska jag i alla fall fortsätta deppa för att jag gillar inte att inte göra något. Skit också - gillar verkligen inte söndagar ibland asså. Det är Dagen innan måndag <- som är den mest hatade dagen i veckan, Söndag är veckans sista dag. Den är även kallad: vilodag. Bajs...

Hoppas ni har en bättre söndag än vad jag har med mitt humör.


Bild i från fredags hos min bitch😘

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"