Postad i: Tips

Igår var jag på bio med två tjejkompisar och vi såg filmen Annabelle , den handlar om en docka som har blivit besatt av en demon. Man kan nog även säga att det är uppföljaren på The Conjuring. Det första jag tänkte på när jag läste om denna var att dem gör så som i Paranormal Activity: börjar inte från början utan någonstans i mitten och sedan i uppföljaren berättar dem varför dem gjorde så i ettan osv. Lite små komiskt. Men om jag måste spoila lite om filmen så var den sjukt läskig. Fast jag är även väldigt lättskrämd och det kan dem flesta som känner mig intyga hahah. Men den var väldigt bra i alla fall så gå även du och titta på den! Ta med dina vänner eller kanske din käraste och gå och kolla på den. Så värt!

Jag är även glad över hur folket inne i biografen betedde sig, för detta var den andra skräckfilmen jag sett på bio. Jag har inte sett många skräckfilmer på bio på grund av att när jag var på Paranormal Activity 4 på bio med klasskompisar så förstörde vissa folk hela filmen. Så sjukt störande! Men det var ett tag sedan så jag är väldigt glad över att folk inte förstörde denna filmen.

Klicka på länken för biljettköp och trailer: Annabelle

Klicka på länken för Annabelle's bakgrund

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"