Postad i: Everyday

Hade Människors miljöer-prov. Gick bra, det var rätt lätt så… Måste ju blivit godkänd på det!

Under kommunikations lektionen – kl. 9.20
Inlämning ”Sociologiska perspektiv” – det gick nog bra ändå.
Prov 9.25 – 10.25 <– det="" gick="" bra,="" det="" var="" rätt="">
Läs till s.40, Kap.2 efter provet. Gjorde jag inte. Eftersom jag lämnade in sociologiska perspektiv och så slutade vi tidigare så hann inte riktigt läsa den + det var typ ingen som läste sidorna.
Lunch 10.55 – 11.50 , hade inget matkort med mig, eftersom jag typ glömde den i omklädningsrummet när vi bytte om från idrotten.

Skulle träffas utanför skolan (typ) 11.50 sen gick vi tillsammans till ACTION I PARKEN.
Människors miljöer 11.50 – 13.10 hade vi inte, läraren sa att vi skulle gå och titta på ACTION I PARKEN istället. Alla stack hem efter 15 – 25 minuter eftersom det inte hände något speciellt + att läraren sa det till oss, att vi fick åka hem om vi inte ville sitta där och vänta tills något kanske hände, så..

God natt.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"