Postad i: Everyday

Jag tänkte börja med att berätta att mitt gymnasium börjar på onsdag, kl.9:00 och med det sagt säger jag; usch.. till att vakna tidigt och gå till skolan. Fast det är ju även skönt att komma i rutin med allting. Men snacka om nervöst! Vissa av mina kompisar börjar redan på måndag så, jag vill bara säga; lycka till & hoppas ni får en underbar klass!

Men idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag har sprungit / tränat, deppat” över att det har regnat hela dagen. Men sedan har jag lagat lite snabbmat till mig och min fader & även köpt godis och det var ett bra tag sedan jag åt det, Så det var riktigt gott!

Godis - Köpt: Ica MAXI, Torslanda.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"