Jenni Laitinen

Hej, allesammans!

För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 (läs inlägget här) och då tänkte jag att det hade nog varit trevligt med mer detaljer angående dessa saker, efter att det har hänt. Eller vad tycker ni?

Så idag tänkte jag berätta lite smått om London och visa några bilder därifrån. Dock såg jag att jag inte hade så många bilder som jag trodde att jag hade men några hittades, så bara text får ni inte. För hur kul är det att läsa ett blogg inlägg utan bilder?? Speciellt om det är ett långt inlägg. Super tråkigt tycker jag i alla fall.

Jag åkte till Mariestad, 3 dagar innan avgång för att jag inte ville stressa. Åka samma dag eller dagen innan avgång, till en stad som ligger 3-4h bort är inte något jag skulle göra. Jag vill inte åka så långt, så tätt inpå avgång, blir alldeles för lättstressad. Speciellt om man inte åker med ens egna familj och det är till ett annat land. Men det kändes bättre att vara med folket i god tid istället för att stressa i onödan, do not blame me.

Min kära pojkvän hade bokat en tatueringstid samma dag som vi åker mot London haha eller ah, dagen innan. Det beror på hur man tänker. Han tatuerade sig tidigt 1a juni och blev klar sent samma dag. Vid 01 dagen efter så åker vi mot flygplatsen. I min hjärna är det I PRINCIP samma dag. Inte? Ahja, man kan ju inte hålla med om allt haha. Men han blev jätte nöjd och visade gärna upp tatueringen i London, förståeligt men really, honey, really?

Vi åkte med flyget från Skavsta 06:35 den 2.e juni och var framme 07:55. Jag är inte flygrädd men jag får sån fruktansvärt obehaglig lock för öronen, vilket är en av anledningarna som gör att jag helst inte flyger. Men det gick så bra som det kan gå... fick lock för öronen men den var under kontroll om man säger så.

Resan hem skedde den 7.e juni, 08:30 och vi var framme i Skavsta 11:45. Trött som fasen. Allting gick bra förutom mina j***a öron som ville skada mig... denna gången så gjorde det såpass ont att jag kramade sönder Jonathans hand. Fyfan, var på riktigt nära på att gråta. Jag gillar att flyga, det är smidigt osv men mina öron hatar det.

Shopping skulle man kunna tro att jag gjorde mycket men nej, tyvärr. Jag shoppade inte alls mycket och det jag väl köpte har jag inga bilder på. Men jag vet att jag inte var så shopping sugen i London, vilket kanske låter konstigt men jag var inte det. Jag ville mer bara utforska staden.

Firade ETT ÅR TILLSAMMANS I LONDON. Dock inget speciellt haha, vi köpte sushi på ett ställe, köpte även lite vin och gick till hotellrummet och åt och drack. Somnade relativt tidigt eftersom att vi skulle upp tidigt dagen efter. Så ganska tråkigt firande kanske? Men det var ändå mysigt, vi var liksom i London för guds skull. Sedan så åkte vi faktiskt och kollade på Big Ben och bara myste hela dagen så jag är nöjd med firandet och vill verkligen inte ändra på't. (Gosigaste är du!)

Tack för denna resan och för sällskapet❤

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments