Jenni Laitinen

Hej, mina käraste! Hur mår ni idag? Jag mår i alla fall bra och tänkte skriva lite kortfattat om mig själv eftersom att det var ju ett tag sedan jag bloggade senast. Om man bortser ifrån de inlägg som kommit upp detta år. Jag gör detta just för att ni, nya läsare, ska få en inblick om vem jag är men även för er, lite "äldre" läsare. För att ni ska få mer information vad som har hänt under de år som jag inte bloggat. Har ni några frågor så kommentera utan tvekan så besvarar jag dem så fort som möjligt. Här kommer det i alla fall, enjoy!

  • Mitt fulla namn är Jenni Sofia Laitinen
  • Åldern är 19, fyller 20år i slutet av april
  • Föräldrarna är skilda, sedan 2014
  • Bor fortfarande hemma hos pappa
  • Tog studenten 2016 och dagen efter blev jag officiellt tillsammans med min nuvarande pojkvän. Alltså snart 10 månader sedan, helt sjukt.
  • Jag är rökare. Kanske inte är sådär populärt hos vissa av er och det förstår jag. Men jag vill vara ärlig med er.
  • Massörutbildning har jag, vilket jag är riktigt stolt över.
  • Är timvikarie inom bemanningen. Ska på en arbetsintervju idag. Vi får se om jag har två jobb efter det eller om jag fortfarande bara har ett.

(Vill ni ha mer information om någon utav dessa punkter så kommentera jätte gärna här nedan, så tar jag upp det i ett separat inlägg)

Hoppas ni fick en bättre inblick om mig efter detta.

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, härom dagen så blev vi sugna på sushi, jag och min pojkvän, så vi åkte mot sushi stället här i närheten utav mig. Men innan vi åkte hem med sushin så åkte vi till Willys och väl där så bestämde vi oss för att testa chips. Vi valde att smaka på veganska chips, Linschips, rättare sagt och jag tyckte att dem var förvånansvärt goda, Jag trodde nämligen dem skulle smaka skit men ack så fel jag hade. Det hela slutade med att jag åt upp hela påse i stort sätt ensam eftersom att min pojkvän inte tyckte om dem alls. Men jag klagade inte eftersom att jag faktiskt tyckte om dem hehe.

Jag ville bara ge er ett litet tips. Dem kostade som en vanlig chipspåse, runt 20 kr. Så ingen större skillnad. Det är bara smaken och formen på själva chipset som är skillnaden. Men jag rekommenderar dessa chips. Ni borde åtminstone testa dem en gång.

puss, J

Likes

Comments