Jenni Laitinen

Hej allihopa! Jag ville bara säga att jag är grovt hungrig just nu.. inte okej någonstans. Jag missade frukosten i morses och ber till Gud att det är god mat i matsalen idag. Det är antingen Vegetarisk Moussaka eller Ångbakad fläskkarré / nötkött med rotfrukter - så det låter gudomligt gott! Hoppas det smakar lika gott som det låter med fläskkarré. Tänkte även berätta att det kommer komma ett inlägg med några saker om mig lite senare om ni vill ha det, vill säga. Men har dock skrivit rätt många inlägg om det... så kan skriva ett inlägg med er frågor och svara på dem flesta om ni vill istället? Kommentera om hur ni vill ha det så ska jag försöka göra det. Men jag är som sagt fortfarande hungrig... slutar denna lektionen 12 sen så får man äta. Så snacka om att jag längtar lite sådär tills klockan 12 haha. Men ni får ha det bra så skriver jag kanske senare.puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det en helt vanlig jävla torsdag som alltid är lika lång och tråkig.... Vi slutar nämligen 15:30. Visst, vissa kanske tänker det är hyfsat tidigt eftersom att ni själva slutar senare än mig. Vad vet jag? Men för mig är det den längsta dagen på veckan, för alla andra dagar slutar jag mellan 12 - 14 så det är riktigt segt idag. Men ibland får man la vara mer i skolan... det kanske hjälper intelligensen? hahah det säger iallafall lärarna. Men idag ska vi simma med klassen och rädda en docka eller person - vilket av dem det är har jag ingen aning om. Men annars händer la ingenting idag - vilket är lite segt, men så är det på torsdagar... Det är dock fredag imorgon!! Det ska bli skönt för jag slutar 12 då och sen så är det helg. Det var inget bra eller vettigt inlägg nu men aja, ni får som jag brukar säga - ha en bra dag!

Skratt och leenden smittar av sig och ger positiva känslor. Man kan påverka sitt eget sinnestillstånd genom att le eller skratta. "

puss, J

Likes

Comments