Jenni Laitinen

Förlåt för dålig uppdatering! Min dator är nämligen på service och jag har haft rätt mycket att göra när det gäller skola, familj och privatliv. Så vill bara säga förlåt..

Men jag kan ju även säga: mitt liv är rätt bra just nu men ändå rätt dålig. Min pappa blev utsatt för en grej imorses så han är kvar på sjukhuset. Men det är typ det enda dåliga som hänt / händer i mitt liv just nu. Vi får hoppas att min pappa kommer ut ur sjukhuset senast imorgon!! Men man vet ju aldrig…. Jag håller på med inlämningar och det går faktiskt förvånandsvärt bra! haha, men det är lite av vad som hänt / händer i mitt liv just nu. Jag ska fortsätta att plugga ordentligt med mina inlämningar så ni får ha det bra allihopa!

puss xoxo

bild från i våras, 2013

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vill ha tatuering!

Har tänkt på det ett tag nu, dock till och från. Men min syster har några stycken och det är både snyggt och fint specellt om man har text som tatuering. GÖÖR fint! Men jag kommer nog inte göra det nu men sen när jag blir äldre, kanske 18 år så ska jag göra det eller så gör jag det senare i mitt liv. Men jag ska ha minst en tatuering när jag dör.

Rekommenderade sidor på olika ställen (dock inom facebook) :

https://www.facebook.com/pages/Gothia-Ink-Tattoo/191484544322

puss, J

Likes

Comments