Jenni Laitinen

Jag tänkte börja med att säga; Förlåt! för att jag inte har skrivit inlägg på ett bra tag nu. Men har helt enkelt inte orkat… men som jag har sagt så ska jag FÖRSÖKA göra allt för att kunna skriva minst 1 inlägg/dag. Men vet inte riktigt hur det kommer att funka eftersom det är mycket i skolan nu, så ska helt enkelt försöka. Hoppas ni inte blir sura på mig?… eftersom det är ändå andra gången jag skrivit såhär i ett inlägg; att jag ska göra bättre ifrån mig när det gäller att uppdatera bloggen.

Men idag har det inte hänt så himla mycket. Har varit i skolan och gjort ett studiebesök i Bergsjön på en förskoleskola, mysigt! Men det värsta med dagen är nog att jag var tvungen att gå upp 05:40 för att kunna vara i skolan 08:00… Men jag klarade det bättre än förväntat iallafall, så jag är stolt! Sedan har det inte hänt så mycket som jag sa lite tidigare i texten, haha. Ska nog gå och lägga mig snart för att kunna orka gå upp i morgon för att vara i skolan 09:00 så ha det gött!

Puss xx

114
Sommaren, 2013

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rasen heter; västgötaspets - Västgötaspets är en hundras från Sverige.

”Västgötaspetsen har vallningen som sin specialitet, och då rör det sig om nötvallning men jobbar också gärna med djur i mindre skala såsom att fånga råttor och vakta höns. Många västgötaspetsar har klarat sig mycket väl som lydnads-, bruks- och agilityhundar. Den används också som eftersökshund på vilt och är omtyckt för sin spårnoggrannhet och sitt lagom snabba tempo men framför allt är den en verklig familjemedlem som deltar i alla sammanhang där den tillåts att vara med och fungerar utmärkt som tålig och glad lekkamrat åt barnen. Rasen är frisk och sund utan kända rasdefekter eller sjukdomar och det har funnits hundar som levt till mycket hög ålder.”

”Västgötaspets är en lågbent, dock ej för lågställd, kraftig och orädd liten hund, vars hållning och uttryck vittnar om vaksamhet, energi och frimodig livlighet. Rasen är lite säregen då två svanstyper förekommer, lång svans och alla variationer av medfödd stubbsvans. Färgmässigt kan de skilja sig åt en hel del, men de förekommande färgerna är grå, gråbrun, grågul, rödgul eller rödbrun med ljusare nyanser av nämnda färger. Ljusare markering över skuldrorna, så kallad selmarkering, är högst önskvärt liksom ljusa kindmarkeringar. Idealmankhöjd för en hanhund är 33 cm och för en tik 31 cm, en variation på 2 cm över eller 1 cm under idealmåttet är tillåten.”

Titta på dem, dem är ju så himla söta!

puss, J

Likes

Comments