Jenni Laitinen

Jag påbörjade dagen med att nästan skratta ihjäl mig. Min humor ibland asså, herregud! Men iaf, lite senare så åkte jag och mamma till IKEA – JAG körde och det gick bra. Vi köpte några slags hyllor till ett skåp som vi har i våran hall (ordning och reda vettu) Sedan så dog jag av skratt igen pga. att jag fick ont i ena sidan av magen när jag skratta, så det gjorde ju att jag helt enkelt skratta ännu mer och fick därefter mer ont i magen. Men jag körde hem iallafall, gick bra denna gången med. Vi körde landsväg, lite tricky må jag säga men gick bra ändå. Sen skulle jag möta Adam vid ett ställe. Senare så träffar vi andra personer som jag kände!! Helt excited var jag + att folket ringde mig och ville träffa mig! men i alla fall så vi snackade med dem och några åkte hem och vissa stannade kvar däribland jag, Adam och Anton. Vi snackade om allt möjligt och hade helt enkelt allmänt roligt / mysigt. Men när jag väl kom hem så fick jag en utskällning av mamma och har tekniskt sätt utegångsförbud i 2 veckor (minst), lite segt där då men jag överlever nog.. Ifall jag inte överlever vill jag bara säga I LOVE YOU ALL

men nu ska jag sova så godnatt! xx

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev jag väckt 07:30, gick upp 08:00. Jag tog på mig mjukisbyxor och en pälsig tjocktröja. Gjorde morgonrutinen: toaletten, borsta tänderna osv. Pratade med mina föräldrar lite grann, min mamma går till bilen och efter 5 minuter så kommer jag. Vi åker till min morbror, Teuvo som bor i Tuve, vi byter till hans bil och börjar köra mot Jönköping. Vi ska besöka en av mina kusiner, Beatrice.
Jag har pappersbitar i min näsa, känner att jag är lite sjuk bara… Men måste berätta en sak: Jag blir alltid sjuk när det är kortare lov som t.ex. Sportlov, Påsklov och Höstlov (vilket är det lovet som pågår just nu). Det är helt sinnessjukt, jag HATAR verkligen detta! Antingen är det bara några dagar på lovet eller så är det hela lovet. Men blir alltid frisk lagom till att skolan börjar, fatta hur irriterande?! Beatrice följde i alla fall med till Göteborg, släppte av henne och min morbror och sedan åkte vi hem till oss.

puss, J

Likes

Comments