Jenni Laitinen

Jag tolererar inte folk som inte gör tid för kompisar, seriöst! Om man är kompisar, inte träffat personen på länge och vill träffa personen då gör man tid för att träffa kompisen! Orkar inte med folk som inte gör det… Det spelar la fan ingen roll om personen du vill träffa, umgås med en person som du har bråkat med och tappat kontakten med? Utan om du vill träffa kompisen och reda ut problemen mellan er, så spelar det ingen roll vem den umgås med utan du ska inte möta den personen som är med kompisen utan du ska träffa kompisen, punkt slut. Har sådan jäkla lust att säga: ”VÄX UPP!” men tror jag avstår.

Bilden förklarar lite hur jag känner just nu. Golvet finns där för en, alltid! Människor borde vara lite som golv, speciellt om man är kompisar.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Så nu har jag tvättat min smutstvätt, tvättat min papperskorg. Gjort lite läxor.
• Tvättat 1x – 15 kronor • Diskat 1x – 15 kronor • Rensat i mitt rum 1x – 30 kronor

En av mina grannar har flyttat. Det gick grymt snabbt må jag säga, dem flyttade ut möblerna igår kväll och redan i morses så flyttade några killar in möbler igen. Sedan kom det även ett par och hjälpte till med möblerna. Så nu har jag nog fått nya grannar… lite sorgligt faktiskt. För dem har en hund som var bra kompis med min hund. Men aja… hoppas dem nya grannarna är bättre.

Jag funderar på om jag är någon person som är ”flickväns-material”. Jag kan inte riktigt förklara varför jag undrar det, men det har hänt några grejer under mitt liv som får mig att tänka. Jag har inte blivit kompis med en kille och sedan blivit hans flickvän, utan det har antingen stannat på kompis eller så har jag hoppat över det och blivit s.k. KK:s… alltså att vi hånglar, håller på osv. utan att vara känslomässigt inblandade. Det är hemskt irriterande! För som jag kanske har skrivit tidigare så finns det en kille som ”gillar gillar” mig och jag känner inte riktigt alls likadant, vilket är hemskt för hans del.

puss, J

Likes

Comments