Postad i: Everyday

Nu har jag haft praktik, i 2 veckor, på Askims Sport och Simhall och det har varit toppen. Underbar personal. När klockan slår 16:00 så tar jag lov! Tagga höstlovet alltså. Jag kommer gå på Balansekonomin, med Charlie Söderberg från Lyxfällan, den 29/10 och det kommer bli sjukt intressant! Jag kommer även umgås med nära och kära lite extra under lovet, på grund av förhinder under "vanliga dagar" så det ska också bli väldigt mysigt. Praktiken har ju tagit en del energi och tid ifrån mig så därför har bloggen varit tyst det senaste, men det kommer att ändras när lovet kommer men jag har även praktik i två veckor till efter lovet också - så då kommer det bli tyst igen haha..


Charlie Söderberg

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"