Postad i: Everyday

Nu, idag, så är det bara två dagar kvar tills min 17 års dag! Wow.... Jag känner att jag inte är säker på om jag vill bli äldre. Få mer ansvar och måste bete mig mer vuxet. Jag är inte omogen men jag tror inte någon vill bli vuxen egentligen, eller vad tror ni?

Idag är det en kort dag. Bara två stycken lektioner - vilket är skönt i för sig. Men det är två långa lektioner, lite värre. Men jag slutar ändå klockan 12 och det är faktiskt fredag! Så man ska ju absolut inte klaga. Senare vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, bara för att det är såå nära min födelsedag. Mina föräldrar, speciellt min mamma, är så himla klurig och hemlighetsfull nu. Så himla komiskt och gulligt - eftersom hon inte är så bra på att hålla hemligheter. Men det märks att hon har blivit bättre. Så grattis till dig, mamma!😘 Så man vet aldrig vad som händer.

Hoppas det händer något roligt - inte bara för att min födelsedag snart - utan det är ju fredag!😍 Om det händer något intressant så kommer jag självklart att skriva om det senare. Det lovar jag!

Nu ska jag fortsätta min lektion så ni får ha en underbar fredag!


puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"